У Дніпропетровську 950 патрульних поліцейських присягнули на вірність Українському народу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

clock
17.01.2016 11:02

У лавах патрульної поліції міста служитимуть 54 учасника АТО, а також близько 100 колишніх міліціонерів. Вже ввечері патрульні заступлять на своє перше чергування вулицями обласного центру.

Сьогодні, 17 січня 2016 року, на Фестивальному причалі м. Дніпропетровська відбулася церемонія складання присяги 950 патрульними поліцейськими, які закінчили своє навчання.

У церемонії приведення поліцейських до присяги взяв участь заступник глави Національної поліції України Олександр Фацевич, керівництво ГУНП України в Дніпропетровській області та органів місцевої влади.

"Цей день важливий для вас. Найважче буде з сьогоднішнього дня, і для того, щоб швидше все вийшло, суспільству потрібна ваша підтримка", – зазначив Олександр Фацевич, привітавши патрульних зі складанням присяги.

Очолив Управління патрульної поліції Дніпропетровська Володимир Богоніс. У лавах патрульної поліції Дніпропетровська служитимуть 54 учасника АТО, а також близько 100 колишніх працівників міліції.

Вже сьогодні патрульні поліцейські вийдуть на патрулювання міста.

Нагадаємо, 21 липня минулого року Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оголосили про початок набору до патрульної служби Дніпропетровська.

Дніпропетровськ став дев'ятим містом, де почала функціонувати нова патрульна поліція. Починаючи з липня минулого року, патрульні поліцейські працюють на вулицях Києва, Львова, Одеси, Харкова, Луцька, Ужгорода, Миколаєва і Хмельницького.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали