Триває робоча поїздка делегації ДСНС України до Республіки Білорусь (ФОТО)

clock
01.03.2017 07:06

Вчора, 28 лютого, розпочався дводенний робочий візит делегації Державної служби України з надзвичайних ситуацій на чолі з очільником Миколою Чечоткіним до Білорусі. ДСНС також представляють директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Володимир Демчук та начальник Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування Ігор Рунаєв.

У перший день візиту українська делегація відвідала спеціалізований ліцей при Університеті цивільного захисту Міністерства з надзвичайних ситуацій Республіки Білорусь, що розташований у Гомелі. Гості ознайомилися із системою підготовки вихованців ліцею для подальшого вступу до профільних вузів МНС, навчально-матеріальною базою закладу, а також оглянули умови проживання ліцеїстів.

Також українські надзвичайники відвідали полігон Інституту перепідготовки і підвищення кваліфікації Університету цивільного захисту МНС Республіки Білорусь.

Сьогодні, 1 березня, у Мінську відбудеться зустріч голови ДСНС України Миколи Чечоткіна з міністром з надзвичайних ситуацій Білорусі Володимиром Ващенком. Сторони обговорять результати співпраці впродовж минулих років та визначать пріоритетні напрямки подальшої взаємодії.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали