Тактичні рюкзаки є дуже зручними і функціональними – бійці «Миротворця» (ВІДЕО)

clock
15.02.2016 13:37

Працівник підрозділу поліції особливого призначення продемонстрував можливості тактичних рюкзаків, закуплених минулого року для потреб підрозділів, які несуть службу в зоні АТО.

Боєць підрозділу "Миротворець" ГУ Національної поліції в Київській області із позивним "Лютий" продемонстрував технічні характеристики і можливості тактичних рюкзаків, що перебувають на оснащенні працівників підрозділів Нацполіції, залучених до проведення АТО.

За його словами, рюкзак є дуже зручним і багатофункціональним. Захищені відсіки всередині рюкзака дозволяють розмістити необхідні особисті речі. Додаткові знімні модулі легко відокремлюються від рюкзака і, в разі необхідності, можуть використовуватися окремо. Рюкзак укомплектований двома чохлами – білого кольору і камуфльованої гами, які використовуються за сезоном і додатково захищають його вміст від негоди.

Рюкзак оснащений каркасом, товстими силуетними лямками і розвантажувальним поясом. Це дає змогу рівномірно розподілити навантаження на опорно-руховий апарат людини. Крім того, для зручності до пояса рюкзака можуть бути прикріплені кобура, підсумок для магазинів, аптечка тощо.

"Міцний, зручний, нормальний. Ми його застосовуємо як на блокпостах, так і на виходах, коли виконуємо завдання", – зазначив боєць з позивним "Лютий".

Нагадаємо, що рюкзаки були придбані за результатами тендеру, оголошеного в лютому минулого року. Найкращими стали пропозиції приватного підприємця з Миколаївщини і ТОВ з Дніпропетровська. Процедура тендеру була прозорою, її результати оприлюднені.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали