Столична поліція вилучила півтора кілограма амфетаміну у наркодилера (ФОТО, ВІДЕО)

clock
04.04.2017 11:51

Правоохоронці затримали підозрілого молодика із наркотиками у Шевченківському районі Києва. Під час поверхневого огляду працівники управління протидії наркозлочинності виявили у зловмисника амфетамін та прекурсори. Загальна вартість вилучених речовин становить понад один мільйон гривень.

Отримавши оперативну інформацію, що 23-річний уродженець Чернігова торгує наркотиками, працівники управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у місті Києві затримали його у Шевченківському районі столиці. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього півтора кілограма амфетаміну та два кілограми прекурсору. Загальна вартість вилучених речовин становить понад один мільйон гривень.

Правоохоронці встановили, що молодик раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Виявилося, що зловмисник привіз наркотичні засоби із рідного міста з метою продажу.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкція статті передбачає до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали