Столична поліція поділилася досвідом роботи з європейськими колегами (ФОТО)

clock
08.09.2016 06:51

Представники експертної місії Європейської комісії з питань інформатизації та розвитку ІТ-технологій у супроводі керівництва Департаменту інформаційної підтримки та координації поліції «102» МВС України та однойменного управління київської поліції ознайомилися із роботою чергової частини Головного управління.

У залі столичної служби "102", де приймають виклики від громадян, гостям розповіли про алгоритм дій правоохоронців із моменту надходження дзвінка на спецлінію до виїзду патрульних на місце виклику.

Там відвідувачам презентували систему централізованого управління нарядами поліції "Цунамі" та наголосили, що завдяки такій координації дій правоохоронців вдається негайно реагувати на будь-які протиправні дії та направляти найближчі наряди поліції до місця скоєння правопорушення.

Своєю чергою, євроделегати поділилися організацією комунікації між європейськими поліцейськими та враженнями від координації дій київських правоохоронців щодо забезпечення правопорядку та оперативного реагування на виклики громадян.

Насамкінець зустрічі українські поліцейські подякували своїм закордонним колегам і висловили сподівання щодо подальшої співпраці.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали