Спортсмени-прикордонники на Чемпіонаті світу та Європи вибороли 2 золоті медалі (ФОТО)

clock
30.08.2016 08:40

Спортсмени-прикордонники на Чемпіонаті світу з літнього біатлону та Чемпіонаті Європи з універсального бою вибороли 2 золоті медалі.

Минулий тиждень став досить результативним на медалі та призові місця для представників спортивного комітету Держприкордонслужби. Зокрема, спортсмени-прикордонники на Чемпіонаті світу з літнього біатлону, Чемпіонаті Європи з універсального бою та змаганнях з естафетного бігу вибороли 8 призових місць.

З 26 по 28 серпня в естонському місті Отепя проходив Чемпіонат світу з літнього біатлону. Під час змагань спортсмен-інструктор спортивної команди Держприкордонслужби Анастасія Меркушина виборола аж три медалі - золоту медаль у спринтерській гонці, срібну нагороду в естафетній гонці та бронзову медаль у гонці переслідування.

25 серпня 4 спортсменів, троє з яких представники Держприкордонслужби - Наталія Погребняк, Христина Стуй та Єлизавета Бризгіна - здобули 1 місце у змаганнях на етапі «Діамантової ліги» з естафетного бігу 4 по 100 метрів, який відбувся у м. Лозанні (Швейцарія).

На Чемпіонаті Європи з універсального бою в м. Чорноморськ ще 4 військовослужбовців Держприкордонслужби завоювали комплект нагород. У різних вагових категоріях прикордонники вибороли золоту, дві срібні та одну бронзову медаль.

Прес-служба АДПС

Схожі матеріали