Спецпідрозділ Нацполіції «Кривбас» затримав підозрюваного у тероризмі бойовика

clock
28.03.2016 14:24

Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його словами, 26 березня, під час проведення антидиверсійних та фільтраційних заходів на території залізничної станції "Очеретине" Ясинуватського району Донецької області, співробітниками роти особливого призначення «Кривбас» патрульної служби поліції  ГУНП в Дніпропетровській області був виявлений та затриманий 24-річний уродженець м. Комсомольськ Донецької області.

Під час  огляду в молодика було виявлено мобільний телефон та інші носії інформації, які свідчать про його співпрацю з представниками незаконних збройних формувань «ДНР».

За словами Зоряна Шкіряка, зловмисник намагався незаконно перетнути лінію розмежування з тимчасово окупованими територіями,  оминаючи офіційні пункти пропусків в районі н.п. Дзержинськ. Радник глави МВС додав, що затриманий прибув із Одеси, де тимчасово перебував протягом останнього місяця.

«Наразі зловмисник переданий до УСБУ в Донецькій області, де будуть проводитися подальші оперативно-слідчі дії та вирішуватиметься питання про порушення кримінального провадження за фактом участі в НВФ «ДНР», – додав радник глави МВС Зорян Шкіряк.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали