Слов'янськ – 26 місто, де запрацювала патрульна поліція (ФОТО, ВІДЕО)

clock
14.05.2016 16:20

У Слов'янську вітали колону нових екіпажів патрульної поліції, які щойно склали присягу у Краматорську.

В урочистому заході взяли участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, глава Національної поліції Хатія Деканоідзе, начальник ГУНП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін та очільник поліції Києва Андрій Крищенко.

Арсен Аваков представив мешканцям Слов’янська нових поліцейських, які будуть їх захищати.

"Сьогодні ми реалізували масштабний проект – нову патрульну поліцію для Краматорська і Слов'янська. Це єдина поліцейська конгломерація. 194 патрульних. Більшість із них – ваші земляки. Є там хлопці і з окупованих територій. Ті, хто хоче забезпечувати порядок, честь та повагу до громадян", – зазначив очільник міністерства.

Андрій Крищенко, який у липні 2014 року став першим виконувачем обов’язків  адміністрації звільненого Слов'янська, сказав:

"Для мене, як для корінного жителя нашої області, сьогодні подвійне свято. Я беру участь у такому заході, як відкриття патрульної поліції у Краматорську і Слов’янську, які перші стали жертвами ударів терористів. Коли я дивлюсь на цих хлопців та дівчат, я впевнений, що це не повториться. Слов'янськ сьогодні став максимально захищеним містом, так само, як і Краматорськ".

До жителів Слов’янська, які вийшли зустрічати нову патрульну поліцію, звернулася глава Національної поліції Хатія Деканоідзе.

"Хочу вас привітати із тим, що ваші сини та дочки будуть захищати вас і закон. Я завжди звертаюсь до скептиків: будь ласка, окрім  критики подивіться на наші результати і згадайте, через що ми пройшли. Сьогодні у Слов'янську та Краматорську стоїть нова патрульна поліція. Я хочу подякувати усім поліцейським, які несуть службу у цьому складному регіоні, адже ви знаєте справжню ціну України та її народу", - зазначила глава відомства.

Наступним містом Донеччини, на вулиці якого вийде нова патрульна поліція, стане Маріуполь.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали