Сервісні центри МВС святкують річницю (ІНФОГРАФІКА)

clock
07.11.2016 13:20

7 листопада виповнюється рік з моменту підписання Постанови Кабінету Міністрів України про утворення територіальних органів з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ. Публічно реформу презентували 30 червня 2016 року. 12 липня розпочав роботу перший сервісний центр МВС нового зразка у Києві, а 1 листопада – у Дніпрі. До кінця року запланований запуск ще 10 нових сервісних центрів МВС.

У межах реформи вже відбулася низка нововведень – це персональна відповідальність адміністраторів сервісних центрів МВС, он-лайн камери спостереження, доступ посадовцям до Єдиного державного реєстру МВС, система електронних черг, що скоротила час отримання послуг у нових сервісних центрах МВС.

Також був запроваджений новий підхід до набору працівників. У 14 областях України відбулося стажування – безкоштовна програма навчання для тих, хто хоче стати адміністратором сервісного центра МВС.

«У нас активна фаза реформи та багато завдань. Ще 10 нових сервісних центрів МВС запрацюють вже до кінця року. Вони усі, як вже у Києві та Дніпрі, будуть прозорі, обладнані сучасною технікою, там працюватиме клієнтоорієнтований персонал. Ми працюємо також над визначенням KPI кожного адміністратора, що дозволить нам контролювати якість надання послуг та преміювати найкращих, – ділиться планами керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. – Також ми вже відкрили перелік акредитованих автошкіл. А у 2017 році плануємо запустити нову екзаменаційну систему для отримання посвідчення водія».

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали