Сергій Яровий представив особовому складу поліції Рівненщини нового керівника (ФОТО, ВІДЕО)

clock
05.04.2016 12:16

Сьогодні заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий представив особовому складу ГУ Нацполіції в Рівненській області нового керівника – полковника поліції Сергія Князєва.


Сергій Яровий зазначив, що новопризначений керівник поліції Рівненщини Сергій Князєв – оперативник зі стажем і беззаперечним досвідом. Він керував кримінальною міліцією в прифронтовій Донецькій області, зокрема у Маріуполі, а до того на Київщині. У липні торік його призначили на посаду керівника Закарпатської поліції, де йому вдалося врегулювати криміногенну ситуацію в регіоні, прийняти відповідні правильні рішення та налагодити роботу на належному рівні.


«Завдяки своїм високопрофесійним якостям та бойовому досвіду, новопризначений Сергій Князєв зуміє подолати негативні кримінальні прояви на території Рівненщини, зокрема – щодо незаконного видобутку бурштину», – наголосив заступник глави МВС, додавши, що це питання необхідно вирішувати комплексно.

 


Крім того, днями планується засідання уряду стосовно врегулювання цієї проблеми. Нині ж на Рівненщині працює оперативний штаб з числа працівників МВС та Нацполіції, котрі спільно з представниками Генпрокуратури, СБУ та органів місцевого самоврядування вивчатимуть ситуацію і напрацьовуватимуть комплекс оперативно-профілактичних заходів.


Сергій Князєв у своєму зверненні до колективу поліції області наголосив, що першочерговим завдання нині є забезпечення публічної безпеки та порядку на теренах краю, боротьба із сепаратизмом та неухильне дотримання законності:
«Основними пріоритетами у діяльності поліції мають стати професіоналізм, толерантність, відкритість та взаємодія з громадськістю», – акцентував новий очільник поліції.

 

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали