Сергій Яровий: «Ми маємо скоординувати наші зусилля для безпеки людей»

clock
19.04.2016 17:42

Про це заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив сьогодні під час спільної наради за участю керівників кількох правоохоронних відомств.

Метою зустрічі стало забезпечення ефективної співпраці між центральними органами виконавчої влади, які координуються МВС.
У нараді також взяли участь перший заступник глави Нацполіції Вадим Троян, голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко, заступник командувача Нацгвардії Валерій Рудницький, голова Держслужби із надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, голова Державної міграційної служби Максим Соколюк, а також інші керівники структурних підрозділів МВС та Нацполіції.
Звертаючись до присутніх, Сергій Яровий підкреслив важливість та необхідність посилення заходів безпеки громадян під час квітневих та травневих урочистих та пам’ятних дат, а також поминальних днів.
За його словами,  ідеться про відзначення 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи, травневих свят, на які цього року припадає Великдень, а також другі роковини трагедії в Одесі 2-го травня. 
«Ми закликаємо усі центральні органи виконавчої влади, які координує МВС, та їх структурні підрозділи до глибокої взаємодії у цей період, а також максимально посилити варіант несення служби. Це робиться з метою унеможливлення провокацій та інших незаконних дій», - підкреслив Сергій Яровий. 
Також, за його словами, вкрай важливими є постійне інформування суспільства про необхідні заходи безпеки через усі можливі канали комунікації та активна співпраця із громадськістю. 
На завершення Сергій Яровий зазначив, що найближчим часом відбудеться ще низка міжвідомчих координаційних нарад.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали