Штаб АТО ввів додаткові заходи безпеки (ВІДЕО)

clock
13.03.2017 09:50

Штабом АТО та силами усіх суб’єктів антитерористичної операції – СБУ, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонної служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій та ЗСУ – проводяться контрдиверсійні заходи, внаслідок яких введені додаткові обмеження та посилені фільтраційні заходи. Про це повідомляє прес-центр Штабу.

У повідомленні зазначається, що посилення заходів безпеки зумовлене зростанням загрози проведення терористичних актів на території об’єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей та фіксацією спроби проникнення на територію, підконтрольну Україні, сил ДРГ противника.

У Штабі повідомляють, що підрозділи Національної поліції переведені на посилений режим несення служби. Проводяться додаткові перевірки громадян на блокпостах, а також у місцях великого скупчення людей.

Такі заходи мають тимчасовий характер і направлені виключно на забезпечення безпеки мирного населення. Штаб АТО просить громадян з розумінням поставитися до тимчасових обмежень.

Нагадаємо, 12 березня підрозділи ГУНП в Донецькій області переведені на посилений режим несення служби. Це пов’язано із загостренням ситуації на лінії розмежування. Проводяться контрдиверсійні спецзаходи, на блокпостах посилена робота з виявлення нелегальної зброї. 

З 9:00 11 березня 2017 року особовий склад Луганського гарнізону поліції перейшов на посилений варіант несення служби. Таке рішення пов’язане з ускладненням ситуації на підконтрольній українській владі території Луганської області. 

 

Департамент комунікації МВС

(за матеріалами прес-центру Штабу АТО)

Схожі матеріали