Рятувальники Київщини отримали сучасну пожежну техніку (ФОТО, ВІДЕО)

clock
22.02.2017 13:01

22 лютого заступник Голови ДСНС Руслан Білошицький вручив рятувальникам Київської області сучасну пожежну техніку. Новий пожежний автомобіль на базі шасі МАЗ був придбаний за кошти, що виділені з державного бюджету на покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділів ДСНС у 2017 році. Також вогнеборці отримали два нові автомобілі на базі шасі УРАЛ та мотопомпу загальною вартістю 2,5 млн. гривень. Кошти на цю техніку були виділені Києво-Святошинською районною державною адміністрацією в рамках реалізації програми з протидії пожежам в екосистемах.

“Цього року ми продовжуємо покращення матеріально-технічного забезпечення рятувальників. Сьогодні Держслужба з питань надзвичайних ситуацій передає рятувальникам Київщини новий сучасний пожежний автомобіль на базі шасі МАЗ, куплений за кошти, що виділені з державного бюджету на 2017 рік. Це ще раз свідчить про те, що ми маємо підтримку Уряду України та керівництва МВС. Приємно відзначити, що нашій Службі активно допомагають і органи місцевої влади” - зауважив Руслан Білошицький.

Підтримка органів місцевої влади в питаннях технічного переоснащення підрозділів сучасною технікою забезпечується завдяки недавно прийнятій Стратегії реформування системи ДСНС України. Адже відтепер саме на органи місцевого самоврядування покладено відповідальність за пожежну безпеку населених пунктів і територій.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали