Рятувальники Донеччини отримали 8 пожежних автомобілів (ФОТО, ВІДЕО)

clock
24.12.2016 14:57

24 грудня рятувальники Донеччини отримали 8 пожежних автомобілів: 4 автомобілі важкого типу на базі шасі КрАЗ та 4 автомобілі підвищеної прохідності на базі шасі МАЗ загальною вартістю понад 31 млн. тис. грн. Техніка була закуплена за кошти державного бюджету за результатами проведення процедур відкритих торгів.

“Це наші спільні невеликі, але дуже важливі кроки на шляху до реалізації реформи системи ДСНС. Пріоритетними завданнями, які ми визначили є, в першу чергу, покращення соціальних стандартів рятувальників: підняття заробітної плати, забезпечення житлом та оновлення матеріально-технічного забезпечення. Тому й надалі будемо працювати для досягнення наших цілей”, - сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

В свою чергу Голова ДСНС Микола Чечоткін наголосив: “Оновлення автопарку у підрозділах ДСНС триватиме й надалі. Державним бюджетом на 2017 рік нашій Службі виділено 600 млн. грн. для закупівлі пожежно-рятувальної техніки. Ми маємо підтримку керівництва країни та Міністра внутрішніх справ. Тож будемо й надалі наполегливо працювати для досягнення наших цілей та реалізації основних напрямків реформи системи ДСНС”.

Автомобілі використовуватимуться для гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій, доставки до місця події підвищеного запасу вогнегасної речовини. Техніка буде направлена рятувальникам міст Слов'янська, Лиману, Маріуполя, Дружківки та Першотравневого району.

Прес-служба ДСНС України

 

Схожі матеріали