Розшукується автокрадій, який розстріляв патрульних поліцейських у місті Славутичі (ФОТО)

clock
09.11.2016 10:26

Сьогодні, о 4 годині ранку, на спецлінію «102» поліції Київщини надійшло повідомлення, що в Добринському кварталі м. Славутич невідомий у камуфляжній формі викрав автомобіль «ЗАЗ Таврія». На розшук автівки одразу були орієнтовані всі наряди груп реагування патрульної поліції.

О 4:40 екіпаж патрульних Славутицького відділення поліції помітив вказане авто на одній із вулиць міста. Під час зупинки із транспортного засобу вийшов керманич і почав стріляти в поліцейських із невстановленої зброї, після чого втік.

Двоє працівників поліції доправлені до лікарні. Наразі один із них з пораненнями в область грудей та спини знаходиться в тяжкому стані. Другий правоохоронець отримав вогнепальне поранення ніг. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Поліцейські Київської області проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання злочинця. Також на розшук зловмисника орієнтовані поліція міста Києва та Чернігівської області.

Відділ комунікації поліції Київської області

Схожі матеріали