Результати роботи патрулів Нацгвардії за тиждень в цифрах

clock
11.01.2021 13:24

У період з 4 по 10 січня поточного року особовий склад Національної гвардії України залучався до патрулювання у 21 обласному центрі держави та місті Києві, а також у 17 містах обласного та районного підпорядкування, 1 населеному пункті сільської місцевості.

Також особовий склад залучався до патрулювання на території 3-х залізничних вокзалів у Києві, Харкові, Дніпрі, автовокзалі у Маріуполі та на 5-ти станціях Київського метрополітену.

Гвардійці продовжують брати активну участь у заходах щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України, здійснюючи охорону територій 14 об’єктів госпіталізації осіб, хворих на COVID-19, обсервації (ізоляції) на території 6 населених пунктів держави.

Військовослужбовці Нацгвардії забезпечили правопорядок на 48 масових заходах та продовжують забезпечувати громадський порядок в районі операції Об’єднаних сил в містах Маріуполь, Слов’янськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк.

Сили і засоби Національної гвардії залучались до недопущення незаконного видобування бурштину на території Рівненської, Волинської та Житомирської областей.

Загалом за результатами служби за минулий тиждень гвардійці передали працівникам Національної поліції 80 осіб за підозрою у вчиненні злочину. За підозрою у вчиненні адміністративних правопорушень до НПУ передано 1 тис. 139 осіб.

У затриманих вилучено: 1 пістолет (ПМ), 1 од. холодної зброї, 0,183 кг наркотичних речовин.

Повернуто майна на суму 7 тис. 255 грн.

Згадаємо резонансні випадки правопорушень і ймовірних злочинів цього тижня:

Черкаси. 6 січня гвардійський автопатруль затримав двох громадян, у яких під час здійснення поверхневої перевірки, було виявлено паперові пакетики із наркотичною речовиною рослинного походження загальною вагою 10 грамів. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського ВП.

Хмельницький.  6 січня автопатруль НГУ затримав чоловіка, у яких під час здійснення поверхневої перевірки, було виявлено поліетиленовий пакетик із наркотичною речовиною рослинного походження загальною вагою 15 грамів. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Зарічанського ВП.

Харків. 6 січня гвардійці спільно з поліцейськими під час несення служби на залізничному вокзалі, після звернення громадянина про те, що невідома особа погрожуючи ножем відкрито заволоділа грошовими коштами його неповнолітнього сина, за орієнтуваннями, після огляду прилеглої території, виявили та затримали громадянина. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Люботинського ВП.

Сєвєродонецьк. 8 січня гвардійці за орієнтуванням по «гарячим слідам» затримали хлопця, у якого під час здійснення поверхневої перевірки, було виявлено складний ніж з ознаками холодної зброї. Даного громадянина передано працівникам Сєверодонецького ВП.

Львів.  9 січня військовослужбовці затримали громадянку, у якої під час здійснення поверхневої перевірки, було виявлено тридцять пакетів із наркотичною речовиною вагою 20 грамів. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Галицького ВП.

 

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали