Привітання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова випускникам Національної Академії внутрішніх справ

clock
17.06.2016 14:54

Шановні випускники!

Від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ України та від себе особисто щиро вітаю із визначною подією у Вашому житті – закінченням Національної академії внутрішніх справ!

За період свого 95-річного існування Академія виховала не одне покоління юристів-правоохоронців. Вищий навчальний заклад, який Ви закінчили, з честю виконав свою високу місію – долучив Вас до джерел культури й духовності, збагатив скарбами юридичних наук та духовними цінностями, указав на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, збагатив історичною пам'яттю та гордістю за велич Батьківщини.

Складні соціально-політичні реалії сьогодення не дають нам часу на відпочинок, а вимагають постійної готовності до виконання обов’язку перед державою та суспільством.

Підтвердивши свою готовність служити народові України, протистояти злочинності та зміцнювати правопорядок у державі, Ви вже завтра поповните лави Національної поліції України.

Попереду у Вас копітка і відповідальна справа.

Завжди пам’ятайте – за кожним Вашим рішенням, кожним підписом − доля конкретної людини. Будьте прикладом дисциплінованості, відповідальності, самовідданості та мужності.

Вітаючи вас сьогодні, щиро зичу Вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості в досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого майбутнього життя!

В добрий путь, закликаю Вас завжди бути вірними Присязі та Закону.

З повагою

Міністр внутрішніх справ України                                           А.Б. Аваков

Схожі матеріали