Прикордонники розпочали польові навчання «Шквал» (ФОТО)

clock
28.07.2016 12:57

Тренування проводить прикордонна комендатура швидкого реагування на базі польового навчального центру Академії Сухопутних військ України. Протягом двох тижнів бійці навчатимуться вражати повітряні, броньовані цілі, а також цілі без прямої видимості.

Прикордонний підрозділ здійснює бойове злагодження мінометної, протитанкової, зенітно-артилерійської застав, екіпажів БТР та розрахунків АГС-17, з проведенням стрільб розрахунками станкових протитанкових гранатометів СПГ-9, зенітних установок ЗУ-23-2, 82 мм мінометів, екіпажів БТР, автоматичних гранатометів АГС-17.

Варто відзначити, що цей бойовий підрозділ сформовано з добровольців-контрактників, і майже усі вони мають досвід служби у зоні антитерористичної операції.

Стрільби проводяться в умовах наближених до тих, які є у зоні АТО. Із мінометів 82 калібру на відстань 1200 метрів, прикордонники вели вогонь із закритої позиції за допомогою коригувальників, виконували стрільби із зенітних установок ЗУ-23-2 по легких броньованих цілях на відстані 800 метрів тощо.

Прес-служба ДПС України

Схожі матеріали