Представники операції «UNIFIER» вручили гвардійцям сертифікати військового досягнення: «Спеціалісти систем підготовки»

clock
24.02.2021 11:07

У Міжнародному центрі НГУ завершився третій навчальний модуль курсу підготовки офіцерів з планування та розробки навчальних програм (TDO) за стандартами НАТО.

Під час цього модулю головна увага була зосереджена на вивченні розробки, проведення, оцінювання і затвердження навчальних програм. Учасники курсу впродовж декількох тижнів отримали практичні навички у створенні сучасних програм підготовки в НГУ за системою країн-членів НАТО.

«Хочу висловити подяку за відданість усім хто брав участь у цьому курсі. Попри всі складні моменти у навчанні ви впевнено подолали їх та сподіваюсь, що ті знання, які отримали ви будете активно використовувати під час здійснення підготовки навчань та їх оцінювання. Мені було дуже приємно з вами працювати», - сказала у ході підбиття підсумків курсу один з його керівників, офіцер з розробки програм підготовки Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні капітан Люсі Стендіш-Джонс.

За словами керівника курсу вивчення самої системи підготовки завершилось, тому наступним етапом буде її впровадження на місцях там, де проходять службу учасники навчання. І завдання операції «UNIFIER» - це супроводжувати та допомагати їм у цьому.

Також у березні цього року канадськими колегами планується проведення курсу «Управління підготовкою» для офіцерів вищого командування НГУ. Його метою буде коротке ознайомлення з системою підготовки (TDO) та основними циклами системного підходу до планування та розробки навчальних програм за стандартами НАТО.

Всі учасники третього навчального модуля отримали сертифікати військового досягнення: «Спеціалісти систем підготовки». Гвардійці подякували канадським військовим за курс навчання та співпрацю. 

 

Відділення інформації та комунікації Міжнародного центру НГУ

Схожі матеріали