Представники Громадської ради при МВС України зустрілися із громадськістю в місті Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

clock
22.09.2016 12:33

Захід відбувся 21 вересня 2016 року в рамках проекту «Консультації з громадськістю» під керівництвом голови Громадської ради при МВС України, радника Міністра внутрішніх справ Володимира Мартиненка.

У заході взяли участь заступник начальника ГУНП в Харківській області – начальник кримінальної поліції Ігор Назаренко, начальник управління Департаменту внутрішньої безпеки УВБ в Харківській області Сергій Трунов, голова комітету з питань моніторингу громадської думки щодо діяльності МВС України громадської ради при МВСУ Дмитро Калмиков, начальник Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Волобуєв, начальник Управління патрульної поліції в м. Харкові Ольга Юськевич, представники Державної міграційної служби, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби, Регіонального сервісного центру МВС та представники громадськості Харківської області. Від громадських організацій Харківщини було близько 100 представників.

За словами Володимира Мартиненка, робоча група приїхала в Харківську область, щоб почути пропозиції від громадськості і активізувати з нею спільну роботу.

Як зазначив Ігор Назаренко, тільки спілкуючись з людьми, можна контролювати виконання нових реформ поліції. Завдяки таким зустрічам є можливість почути зауваження, знайти шляхи вирішення проблемних питань, поліпшити роботу.

Під час спілкування присутні передали представникам поліції пропозиції та заяви, зокрема, щодо стихійної торгівлі, крадіжок ліфтового обладнання, роботи пунктів прийому вторинної сировини.

Володимир Мартиненко пообіцяв обов’язково розібратися у кожній ситуації та вжити необхідних заходів. Він також зазначив, що протягом двох тижнів буде створена робоча група для більшого налагодження співпраці з громадськістю.

По закінченні заходу було вирішено і надалі проводити такі зустрічі.

Відділ комунікації

поліції Харківської області

Схожі матеріали