Правоохоронці забезпечують безпеку громадян під час Віче та супроводжують марш (ФОТО, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

clock
21.11.2016 19:10

На Майдані Незалежності розпочалося всенародне Віче, в якому, попередньо, бере участь близько 400 осіб. За правопорядком продовжують слідкувати правоохоронці та військовослужбовці Нацгвардії.

Окремі учасники акції намагалися пронести на Віче автопокришки та підпалити їх, але злагоджені дії працівників поліції завадили їм це зробити. Посилені заходи безпеки триватимуть до завершення усіх масових акцій, згідно раніше поданих заявок.

20:05

Колона учасників акції вирушила на вул. Велика Васильківська, де у офісному приміщенні деякі учасники розбили вікна і кинули у середину фаєр та димові шашки. Внаслідок цього сталося загоряння. Працівники поліції відтіснили мітингувальників, а надзвичайники швидко загасили вогонь. Подія відповідним чином зареєстрована.

20:32

Надійшла інформація, що натовп людей на вул. Пушкінській намагається проникнути в приміщення одного з банків. Зараз поліція на місці події спілкується з кількома чоловіками, які трощили меблі і нібито виносили оргтехніку. На цей час встановлюються обставини події, а також приймається рішення щодо правової кваліфікації.

21:10

До чергової частини київської поліції від медичних працівників надійшли повідомлення про трьох потерпілих, які отримали тілесні ушкодження під час заходів. У одного з них – забої від падіння з парапету, у другого – різана рана руки. Ще одна людина звернулася за допомогою до лікарів швидкої допомоги, попередньо, з реакцією на стрес.

 

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали