Правоохоронці тримають під контролем ситуацію у Балаклії (ФОТО)

clock
25.03.2017 08:50

З цією метою продовжує працювати ситуативний центр, здійснюється патрулювання, виставлені блокпости.

Для забезпечення безпеки громадян, публічної безпеки та локалізації надзвичайної ситуації залучено 300 працівників поліції, майже 50 одиниць техніки, 4 автоекіпажі патрульної поліції, 300 військовослужбовців Збройних силу України, майже 200 нацгвардійців, 400 працівників ДСНС, 25 бригад медиків. Створено оперативний резерв: 1730 працівників Національної поліції, 300 військовослужбовців Академії Нацгвардії.

З метою недопущення фактів розкрадання майна евакуйованих громадян організовано цілодобове патрулювання вулиць Балаклії нарядами з числа працівників поліції, військовослужбовців Національної гвардії України та автопатрулювання нарядами Батальйону поліції особливого призначення і Управління патрульної поліції.

Територія прилеглих до Балаклії селищ патрулюється нарядами поліції Ізюмського, Зміївського, Первомайського, Куп’янського та Чугуївського відділів поліції ГУНП в області.

Станом на 25 березня кількість постраждалих не збільшилась. Затриманий чоловік, який обікрав покинуту квартиру та школу.

Шановні громадяни, за усіма питаннями щодо надання будь-якої допомоги можна звертатися до поліцейських, або телефонувати на 102, або в чергову частину Балаклійського відділу поліції – (05749) 20908.

 

Відділ комунікації поліції

Харківської області

Схожі матеріали