Поліція вшанувала пам’ять жертв теракту під Волновахою

clock
13.01.2021 13:08

13 січня 2015 року бойовики випустили гради по блокпосту на автодорозі «Маріуполь-Слов’янськ-Донецьк». Під терористичний вогонь потрапив рейсовий автобус «Златоустівка-Донецьк». 12 життів було обірвано, доля ще 18 знаходилася в руках лікарів.

Щороку керівництво поліції Волновахи, народні депутати, представники місцевої та районної влади, родичі загиблих та громадяни вшановують пам’ять тих, став жертвою бойовиків в той «чорний» день.

Сьогодні до пам’ятного знаку з дотриманням карантинних обмежень поклали квіти начальник Волноваського районного відділу поліції Юрій Гречишкін, керівник Волноваської місцевої прокуратури, представники обласної, районної та міської ради. Присутні схилили голови у хвилині мовчання, аби згадати поіменно про кожного із загиблих.

На пам’ятному знаку викарбувані 12 імен тих, чиє життя обірвалося в одну мить, аби кожен мешканець усвідомлював ціну миру і зробив усе можливе, аби об’єднатися проти війни.

З дня трагедії минуло 6 років, а в пам’яті громадян і досі гримлять страшні звуки тих вибухів та лунають сирени «швидких».

Волноваський районний відділ поліції

Донецької області

 
Схожі матеріали