Поліція вилучила арсенал зброї та наркотики (ФОТО)

clock
05.04.2017 14:41

Оперативники Головного управління поліції Київщини спільно зі слідчими Фастівського відділення поліції за місцем проживання 30-річного киянина виявили та вилучили арбалети, різноманітні зброю та боєприпаси, ножі та наркотики. З якою метою це все незаконно зберігав молодик, наразі з’ясовують правоохоронці.

Під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі столичного жителя поліцейські виявили та вилучили два арбалети, рушницю для підводної стрільби з гарпуном, 12 набоїв до пристрою для відстрілу гумових куль, 80 інших набоїв різного калібру, газовий пістолет, 3 револьвери різних марок, два корпуси гранати «Ф-1» з маркуваннями, 2 запали до гранат, шматок речовини, схожий на «тротил», предмет, схожий на автоматичну зброю для гри в страйкбол, різноманітні ножі.

Також у молодого киянина виявлено подрібнену суху коноплю, вагою понад 200 гр.,  6 полiетиленових пакетикiв з «амфетамiном», ампули з прозорою рідиною без будь-яких надписів, 5 скляних колб, шприци з нашаруванням білої речовини,  пластикову пляшку з надписом «азотна кислота», різноманітні скляні пляшечки.

Вилучені речові докази направлено на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.  Досудове слідство триває.

Відділ комунікації

  поліції Київської області

Схожі матеріали