Поліція видворила з України ще одного «злодія в законі» - Вадим Троян (ФОТО, ВІДЕО)

clock
17.11.2016 13:14

«Дато Тобольський» уродженець Грузії, який має російське громадянство. Він був «коронований» ще у 90-х роках кількома злодіями. Сьогодні зранку він видворений з України. Про це повідомив  т.в.о. голови Національної поліції Вадим Троян.

Він відзначив, що «злодій в законі» «Дато Тобольський» широко відомий у кримінальному світі. Його справжнє ім'я Давид Гваджая.

«Він був «коронований» ще у далекому 97-му злодіями Резо, Васо та Нугзаром Зестафонським. У 2013 році він створив у Чехії озброєне злочинне угрупування. Банда займалася здирництвом та підтримувала тісні «ділові» відносини з кримінальними авторитетами у пострадянських країнах», - повідомив Вадим Троян

16 березня цього року «Дато Тобольський» був затриманий у Чехії за статтею «вимагання»,  28 жовтня його звільнили. І вже 30 жовтня «злодій в законі» перетнув державний кордон України у пункті «Краківець» та прибув до Києва. За оперативною інформацією, він мав зустрітися з іншим «злодієм в законі».

«Завдяки роботі оперативників карного розшуку сьогодні зранку «Дато Тобольський» видворений з України»,- зазначив Вадим Троян.

Департамент комунікації Національної поліції України 

Схожі матеріали