Поліція відпрацьовує всі версії викрадення чоловіка у Києві (ВІДЕО)

clock
19.07.2016 12:22

Розглядається низка можливих версій скоєння цього злочину, зокрема і та, що стосується професійної діяльності викраденого громадянина. Подія трапилася вчора, 18 липня, увечері в одному з дворів на вулиці Кудряшова у Солом'янському районі Києва. Поліція просить відгукнутися очевидців або свідків злочину.

О 21:28 до київських правоохоронців надійшло повідомлення, що у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Кудряшова чути постріли. Окрім цього, зі слів заявника поліцейські дізналися, що двоє невідомих осіб у масках насильно посадили чоловіка в автомобіль, а потім зникли.

За вказаною адресою негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Солом'янського і Головного управлінь столичної поліції. По прибуттю, правоохоронці виявили на місці пригоди мертву собаку та п’ять гільз калібром 5,45 мм.

Поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців цього правопорушення, аби встановити всі обставини скоєного. Відомості про подію належним чином зареєстровані в Журналі заяв та повідомлень.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції Києва інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі триває.

Слідчі розглядають низку можливих версій скоєння цього злочину, зокрема й ту, що стосується професійної діяльності викраденого.

Поліція Києва звертається до можливих очевидців події з проханням надати відому інформацію за номером гарячої лінії «102».

Департамент комунікації Національної поліції України

 

Схожі матеріали