Поліція протидіятиме будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію в країні - Сергій Князєв

clock
15.03.2017 12:04

При цьому правоохоронці діятимуть винятково у площині закону. Його дія повинна розповсюджуватись не лише на поліцейських, але і на решту громадян. На цьому наголосив глава Національної поліції України сьогодні, 15 березня, коментуючи події на блокпості у Слов’янську, Донецької області.

Сергій Князєв зазначив, що вже не вперше працівників поліції намагаються спровокувати на вчинення дій, що суперечать чинному законодавству. В свою чергу поліцейські в черговий раз демонструють свою незламність, порядність та професіоналізм.

«Ми готові витримати та протидіяти будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію в країні з боку як зовнішнього ворога, так і внутрішніх опонентів», - зазначив Сергій Князєв.

Крім того, Сергій Князєв запевнив, що поліція виконуватиме рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо припинення переміщення вантажів через лінію розмежування на Донбасі.

Нагадаємо, що працівники поліції Донеччини розповіли з трибуни Верховної Ради України про події, які відбулися 14 березня на блокпосту у Слов’янську.

Департамент комунікації
Національної поліції України

Схожі матеріали