«Поліція - це організм, зорієнтований на сервіс і допомогу», - Хатія Деканоідзе (ФОТО)

clock
13.04.2016 13:17

Про це глава Нацполіції України заявила під час презентації нового проекту патрульної поліції Community policing, яка відбулася сьогодні, 13 квітня, в столиці.

Звертаючись до партнерів і учасників проекту, Хатія Деканоідзе підкреслила, що Національна поліція гідно пройшла перший етап з моменту створення.
«Вперше в історії нашої країни суспільство довіряє поліції, суспільство розмовляє з поліцією і розуміє, що поліція – це організм, зорієнтований на сервіс і допомогу», – сказала Хатія Деканоідзе. Вона також відзначила, що поліція продовжує розвиватися і вдосконалюватися, відповідно до вимог суспільства.
Ще один крок на шляху розвитку – проект Community policing. Він ґрунтується на тісній співпраці поліції з громадськістю та має на меті забезпечення безпечних і комфортних умов життя населення й ефективну профілактику правопорушень. Один із напрямків Community policing – взаємодія зі школами.
 
«Дуже важливо, що ми почали говорити з нашим молодим поколінням. Наші школярі повинні дуже чітко розуміти, що таке Національна поліція, що таке діалог між суспільством і поліцейськими», – наголосила Хатія Деканоідзе. На її думку, саме на дітей повинна орієнтуватися країна, що розвивається, зокрема й Національна поліція.
 
«Хочу з гордістю сказати, що наш проект відбувся. Патрульна поліція, як частина Національної поліції України, є дуже хорошою історією успіху для країни», – підкреслила керівник Національної поліції. Вона закликала школи Києва та інших міст країни ініціювати спільні проекти і тісно взаємодіяти з патрульної поліцією.
Хатія Деканоідзе також подякувала іноземним партнерам за підтримку, а патрульним поліцейським – за активну участь і ентузіазм в підготовці й реалізації проекту Community policing.
 
Департамент комунікації Національної поліції України
Схожі матеріали