Підписано Меморандум про співпрацю між ФСТ «Динамо» і Нацполіцією України (ФОТО)

clock
19.08.2016 10:00

Сьогодні, 19 серпня, відбулася церемонія підписання Меморандуму про співпрацю у сфері організації та проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів для дітей між Товариством «Динамо» та Національною поліцією України.

У заході взяли участь заступник Голови Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, перший заступник Голови ФСТ «Динамо» Віктор Корж та інші керівники підрозділів Нацполіції.

До активного співробітництва залучено близько 100 спортивних федерацій, осередків, Міністерство молоді та спорту, Національний Олімпійський комітет, дитячі спортивні школи, тощо.

«Меморандум - це не тільки взаємодія Нацполіції, це наша спільна робота, щоб оздоровити, дисциплінувати і працювати з дітьми. Фундамент нашої нації - діти, яким потрібно приділяти увагу і яким це потрібно», - наголосив Олександр Фацевич.

Також планується запуск пілотного проекту в Хмельницькій області, де поліцейські працюватимуть з 300-ми дітьми, які перебувають на обліку. Це – діти, які позбавлені батьківського піклування, з дитячих будинків, неблагополучних сімей, які є основною категорією дітей, що потребують піклування.

«Наша спільна мета – щоб як можна менше дітей було у колоніях і як можна більше дітей займалися добрими справами. Ми залучаємо дитячі спортивні школи і проводимо Спартакіади», - підкреслив керівник спортивного відомства Віктор Корж.

Він навів багато прикладів керівників, які працюють у правоохоронних органах та є вихідцями ФСТ «Динамо».

«Потрібно шукати точки опори, вакансії для спортсменів, які завершили заняття спортом. Вони всі з вищою освітою, підготовкою, всі майстри спорту і на їх базі можна створювати нову сильну фізично підготовлену поліцію», - наголосив Віктор Корж.

Департамент комунікації Національної поліції України

 

 

Схожі матеріали