Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий виїхав до Балаклії (ФОТО, ВІДЕО)

clock
23.03.2017 09:45

Про це сьогодні, 23 березня, повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. За його словами наразі органами державної влади здійснюються всі необхідні заходи щодо локалізації та подальшої ліквідації наслідків вибухів і пожежі. На місці працює координаційний Оперативний штаб.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та евакуації місцевого населення залучено необхідну техніку, а також пасажирські автобуси та карети швидкої допомоги.

«Головний пріоритет - захист життя і безпека мирних громадян. Для евакуйованого населення відкрито 6 евакуаційних пунктів ( кількість може бути збільшена), організовано харчування, підвіз води та медичне забезпечення. У можливій зоні ураження відключено газо-електропостачання. Рух пасажирського транспорту через залізничну станцію Балаклія призупинено та організовано за резервною схемою», - зазначив радник міністра.

Він зазначив, що також розгорнуто зведений загін від ДСНС 400 осіб особового складу та 100 одиниць техніки.  Для забезпечення правопорядку Національна поліція залучила 300 осіб особового складу, працює 110 піших і мобільних патрулів.

«На місце події виїхав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий. Керівник ГУ НП у Харківській області Анатолійй Дмитрієв особисто координує роботу правоохоронців. Працює оперативна група ДСНС України, яку очолює т.в.о. Голови ДСНС Олег Мільчуцький.  На місце події прибули підрозділи Національної гвардії та спецпідрозділ Нацполіції у Харківській області. Держприкордонслужба посилила охорону державного кордону», - зазначив Зорян Шкіряк.  

     фото: Twitter Volodymyr Groysman

Він додав, що наразі сил і засобів задля реакції на подію достатньо. В разі виникнення необхідності буде залучено оперативні резерви МВС, які негайно прибудуть на місце.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали