Особовий склад Національної академії внутрішніх справ склав Присягу на вірність українському народу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

clock
29.01.2016 11:01

Сьогодні, 29 січня 2016 року, особовий склад Національної академії внутрішніх справ присягнув на вірність українському народу як працівники Національної поліції. Крім курсантів та слухачів, Присягу склали також докторанти, постійний особовий склад та члени Наглядової та Вченої Рад.

На урочистості були запрошені керівники структурних підрозділів МВС України, народні депутати, ветерани та почесні гості.

Курсанти, слухачі, ад’юнки, докторанти, постійний особовий склад та члени Наглядової та Вченої Ради присягнули залишатися вірним українському народу. У своїй роботі дотримуватись вимог Конституції та чинного законодавства. Бути гуманними, чесними, сумлінними та дисциплінованими працівниками Національної поліції України.

Від імені Міністра внутрішніх справ України була зачитана привітальна телеграма, у якій Арсен Аваков привітав усіх зі складанням присяги та зазначив, що: «Присяга працівника поліції складається на все життя. Це свідчення вашого життєвого вибору, свідомого ставлення до професії, урочистої обіцянки охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та  сумлінно виконувати свої обов’язки».

Очільник відомства  побажав сумлінного навчання, нових успіхів та натхнення: «Нехай супутником вашого життя  від сьогодні  і назавжди буде девіз «Служити та захищати».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали