Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків несприятливих погодних умов на території Закарпатської області

clock
05.02.2017 12:08

Станом на 11:00 5 лютого 2017 залишається підтопленими 385 га сільгоспугідь та 4,3 га присадибних ділянок у Виноградівському районі. Льодові затори на річках області відсутні.

Залишається перелитим паводковою водою дорожнє полотно на автошляху місцевого значення у Виноградівському районі с. Шаланки (висотою до 0,3-0,5 м) та протяжністю до 1 км.

За інформацією місцевих органів влади станом на 11:00 потреби у евакуації населення немає, підтоплених домогосподарств немає.

Підрозділами ДСНС України та комунальними службами області у всіх постраждалих районах проведені роботи для відводу води на території домогосподарств. Так, станом на ранок 5 лютого відкачана вода з підвалів підтоплених будинків і будівель в Тячівському, Рахівському, Іршавському та Мукачівському районах.

Для ліквідації льодових заторів криги були залучені 5 піротехнічних розрахунків від Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей, а також 2-го Спеціального центру швидкого реагування (м. Дрогобич). На даний момент піротехнічні розрахунки перебувають у режимі чергування і потреба у їх залученні відсутня.

Роботи з відкачування води завершені. До ліквідації наслідків підтоплень залучалися 8 рятувальників від Управління ДСНС України у Закарпатській області та 2 одиниці техніки.

Загалом до ліквідації наслідків підтоплень було залучено 256 чоловік та 41 одиниця техніки, у тому числі від ДСНС — 35 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки.

 

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали