«Оберіг-2016» у дії: акція пройшла в Торецьку

clock
20.04.2016 15:21

20 квітня 2016 року, згідно з планом проведення інформаційної акції «Оберіг–2016», спільна група у складі представників МВС, НГУ, Національної поліції та ДСНС перебувала у місті Торецьку (Дзержинськ) Донецької області.

Були проведені зустрічі з керівниками Торецької міської ради та міського відділу поліції.

Спільна група взяла участь у нараді директорів шкіл міста, під час якої була продемонстрована типова презентація заняття для школярів «Щодо порядку дій населення у разі виявлення вибухонебезпечного предмета». Під час наради директорам шкіл було передано 12 комплектів плакатів, 40 посібників і зразок презентації для проведення заняття цієї тематики.

За пропозицією управління освіти та науки міста Торецька (Дзержинськ), у загальноосвітній школі № 16 та школі-інтернаті спільна група провела урок інформування учнів і вчителів щодо порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечного предмета. Під час проведення заходів навчальним закладам було передано комплекти плакатів, пам’ятки щодо порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, а крім того – настільні ігри «Монополіст» та бібліотечку історичної літератури.

Спільна група відвідала також контрольний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) «Зайцево» на лінії розмежування з тимчасово окупованою територією.  Українським прикордонникам, які несуть там службу, були передані два комплекти плакатів для розміщення на КПВВ, а також пам’ятки щодо порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів для цивільного населення, яке перетинає лінію розмежування.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали