Нацгвардія обговорить напрямки подальшого співробітництва зі Збройними Силами Польщі (ФОТО)

clock
08.11.2016 10:13

У Нацгвардії розпочалась робоча зустріч із делегацією Збройних Сил Польщі, яку очолює заступник командувача Головного командування ЗС Польщі генерал-майор Ян Шлівка.

У 2016-2016 роках Польщу відвідали дві делегації Нацгвардії. Проведені зустрічі дали можливість розпочати діалог та визначити напрямки співробітництва між Збройними силами Польщі та Національною гвардією України.

Командувач НГУ генерал-лейтенант Юрій Аллеров подякував Уряду Польщі і Посольству Польщі в Україні за підтримку нашої країни та Національної гвардії України зокрема.

«Сьогодні міжнародна підтримка є дуже важливим фактором. Нам дуже приємно, що Ви прийняли запрошення і приїхали до України з такою потужною делегацією», - наголосив Юрій Аллеров, підкресливши, що це свідчить про серйозність намірів щодо розвитку співробітництва з Національною гвардією України.

Візит триватиме по 10 листопада. За цей час представники іноземної делегації ознайомляться із діяльністю Національної гвардії України, відвідають навчальні центри НГУ, а також обговорять співпрацю у сфері професійної підготовки та навчання особового складу, удосконалення системи управління, проведення спільних навчань.

За матеріалами прес-служби НГУ

 

Схожі матеріали