На Рівненщині поліцейські вилучили близько 180 кілограмів бурштину вартістю понад 1,5 мільйона гривень (ФОТО, ВІДЕО)

clock
16.09.2016 16:41

Сьогодні по обіді у Рокитному правоохоронці вилучили партію бурштину-сирцю загальною вагою понад 180 кілограмів. Вартість каміння на «чорному» ринку становить понад 1,5 мільйона гривень.

Під час проведення оперативного відпрацювання працівники роти поліції особливого призначення ГУНП в Рівненській області за наданою оперштабом інформацією зупинили автомобіль «Subaru» під керуванням 28-річного жителя Кіровоградської області. При огляді у багажнику авто було виявлено п’ять мішків із «сонячним камінням», загальною вагою понад 170 кг.

Крім того, патрульні поліцейські, які в рамках проведення відпрацювання перевіряли автомобілі на автодорозі Київ-Ковель зупинили «MITSUBISHI Lancer», під керуванням 26-річного жителя Старого села Рокитнівського району. В салоні автівки поліцейські виявили близько шести кілограмів бурштину-сирцю. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група.

В салоні автівки поліцейські виявили близько шести кілограмів бурштину-сирцю та пістолет для відстрілу гумовими кулями і набої до нього.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Схожі матеріали