На Луганщині представили нового керівника поліції області

clock
13.01.2021 16:42

Сьогодні, 13 січня, в Головному управлінні Національної поліції в Луганській області заступник Голови Національної поліції України Вадим Троян представив особовому складу нового керівника - полковника поліції Олега Олексійовича Григорова.

"Олег Олексійович - професійна та порядна людина. Полковник Григоров 21 рік присвятив службі в слідчих підрозділах. Пройшов шлях від слідчого до начальника слідчого управління. До цього призначення обіймав посаду заступника начальника поліції Запоріжжя - начальника слідчого управління", - зазначив Вадим Троян.

"Як керівник я завжди будую свою роботу на спілкуванні з професіоналами та порядними людьми, завжди прислуховуюсь до розумних ідей й порад в роботі колективу для досягнення спільної мети. Завдання залишаються не змінними – це довіра громадян та протидія злочинності", - зазначив, звертаючись до особового складу, Олег Григоров.

Після представлення новий очільник поліції Луганщини провів оперативну нараду з керівниками галузевих служб та територіальних підрозділів.

Звертаючись до керівників, Олег Григоров визначив пріоритети в роботі поліції області: оперативне та своєчасне реагування на повідомлення громадян, розкриття та розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів, особливо із застосуванням зброї, відкритість поліції для громадян та тісна комунікація з громадськістю.

Відділ комунікації поліції Луганської області

 
Схожі матеріали