На Херсонщині на хабарі у 4,5 тисяч доларів США затримано посадовця обласної ДФС (ФОТО)

clock
09.02.2017 10:44

Затримали фіскала співробітники Департаменту захисту економіки Національної поліції України, військової прокуратури Південного регіону під час одержання коштів.

Заступник начальника одного з відділів ГУ ДФС у Херсонській області вимагав від директора підприємства 4,5 тисячі доларів США неправомірної вигоди. За це він пообіцяв не помічати виявлені ним під час перевірки порушення податкового законодавства.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України, правоохоронці задокументували отримання заступником начальника одного з відділів фіскальної служби частини хабара.

Під час одержання решти грошей його затримали оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції та слідчі військової прокуратури Південного регіону. У посадовця вилучили 3,5 тисяч доларів США, за які він пообіцяв вирішити "податкові проблеми" директора приватного підприємства.

Правоохоронці перевіряють причетність заступника начальника одного з відділів ГУ ДФС у Херсонській області до скоєння аналогічних правопорушень.

 

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

тел. довіри(098) 103-96-59

[email protected]

Схожі матеріали