На Харківщині поліція вилучила партію наркотиків вартістю близько 200 тисяч гривень (ФОТО)

clock
07.03.2017 09:23

Наркотичні засоби працівники Управління протидії наркозлочинності спільно з правоохоронцями Харківського відділу поліції виявили під час проведення санкціонованого обшуку у безробітного мешканця селища Хорошево.

Обстеживши обійстя 22-річного підозрюваного, оперативники виявили і вилучили 10 кілограмів канабісу в висушеному стані, 10 літрів опію ацетильованого, три банки з речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані з характерним запахом коноплі, головки маку, два літри готової для вживання наркотичної речовини, а також лотки з проростаючими коноплями в кількості 200 штук. Крім того, правоохоронці вилучили посуд для виготовлення наркотиків та прилади для їх вживання.

Слідчими Харківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Схожі матеріали