На Чернігівщині працівники зведеного загону столичної поліції тренувалися у стрільбі з різних видів зброї (ФОТО, ВІДЕО)

clock
22.09.2016 10:27

Протягом дня у навчальному полігоні «Десна» на Чернігівщині працівники зведеного загону структурних і територіальних підрозділів столичної поліції під керівництвом досвідчених інструкторів тренувалися у стрільбі з різних видів зброї.

За ініціативою начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрія Крищенка, майже сотня правоохоронців пройшли курс військових навчань, де ознайомилися зі зразками зброї, яка перебуває на озброєнні українських військових, а також тренувалися у її використанні.

«Вважаю необхідним проводити військову підготовку співробітників поліції, адже, крім щоденної роботи, наші працівники виїжджають і для виконання завдань у зоні антитерористичної операції. Загалом, я задоволений результатом, адже правоохоронці освоїли стрільбу із важкого піхотного озброєння, кидання навчальних та бойових гранат, стрільбу із автоматичної зброї та кулеметів», - відзначив Андрій Крищенко.

Разом із поліцейськими «курс молодого бійця» проходили і досвідчені офіцери, які тривалий час несуть службу на сході країни, які загартували душу і тіло у боях за свою Батьківщину. Зокрема, командир полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ» Віталій Сатаренко позитивно оцінив позицію керівника столичних поліцейських щодо необхідності у навчанні особового складу військовій справі.

«Це говорить про те, що ми бачимо ситуацію однаково, що люди - небайдужі, а захист країни - це, окрім боротьби зі злочинністю - перше, що ми повинні робити», - наголосив він.

Після практичної частини навчань військовослужбовці Збройних Сил України продемонстрували тактику стрільби та управління танком.

«У країні, яка воює, кожен поліцейський, офіцер і чоловік повинен мати військові навики та бути готовим стати на її захист», - підсумував Андрій Крищенко.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали