«Лави Твоєї нової поліції поповнили 209 тернопільських патрульних», – Арсен Аваков (ФОТО, ВІДЕО, ІНФОГРАФІКА)

clock
12.03.2016 13:55

Міністр внутрішніх справ України привітав поліцейських із прийняттям Присяги на вірність українському народові, що урочисто пройшла сьогодні, 12 березня, на Театральному майдан у Тернополі.

Уже сьогодні ввечері нові поліцейські вийдуть служити і захищати мешканців міста. За словами очільника правоохоронного відомства, вони пройшли жорсткий відбір, адже конкурс становив майже 24 людини на місце. Крім того, претенденти склали тести, комісії і пройшли 10 тижнів інтенсивної підготовки та тренінгів на базі Львівського університету внутрішніх справ у кращих викладачів та тренерів України з країн-партнерів.

 

Понад 80 % тернопільських патрульних мають вищу освіту. 25 % нових поліцейських – представниці прекрасної статі.

Як повідомляє Арсен Аваков, серед патрульних поліцейських Тернополя 24 учасники бойових дій. «Ми постаралися, щоб у кожному підрозділі були молоді ветерани, які пройшли війну і знають ціну життя та вірності Присязі», – наголосив очільник правоохоронного відомства.

Міністр привітав поповнення Твоєї нової поліції і висловив свою довіру тернопільським патрульним. «Крок за кроком ведемо реформу», – зазначив Арсен Аваков.

Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України

Схожі матеріали