Лави Нацполіції України поповнили випускники Одеського державного університету внутрішніх справ (ФОТО, ВІДЕО)

clock
04.03.2017 13:46

Сьогодні, 4 березня, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулися випуск офіцерів поліції та їх посвячення в захисники правопорядку.

Цього важливого, сповненого емоціями дня молодих лейтенантів поліції привітали почесні гості: директор Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Віктор Слівінський, керівник поліції Одеської області Дмитро Головін представники органів місцевої влади та правоохоронних структур, ветерани ОВС, і, звичайно ж, батьки, рідні й друзі випускників. Захід був подвійно урочистим, адже випуск співпав із святкуванням 95-ї річниці з дня заснування навчального закладу.

Лави Національної поліції цього року поповнить 121 випускник ОДУВС. Серед них – 83 хлопця та 38 дівчат.

Першими дипломи про вищу освіту від ректора університету Івана Катеринчука та директора ДПООНД МВС України Віктора Слівінського отримали 23 випускники-відмінники. Далі право для вручення дипломів було надано почесним гостям свята.

«Любіть Україну, цінуйте її і розумійте, що ви – нове поповнення Національної поліції. На вас чекають, та надіються», – звернувся до випускників Віктор Слівінський. Він побажав молодим поліцейським завжди дотримуватись закону у професійній діяльності, зберігати почуття поваги до офіцерського мундиру, бути чесними та вірними народу України.

Ректор вишу Іван Катеринчук побажав своїм вихованцям з гідністю нести високе звання випускника Одеського державного університету внутрішніх справ, одного з найстаріших відомчих навчальних закладів, який вже 95-років готує правоохоронців і ні на хвилину не спиняється у розвитку.

Пролунали слова щирої вдячності від випускників та їхніх батьків на адресу керівництва університету, педагогів та офіцерів вишу, які всі ці роки навчали, виховували та наставляли майбутніх правоохоронців.

А наприкінці урочистого дійства гості мали нагоду насолодитись традиційним «Офіцерським вальсом».

Щиро вітаємо випускників нашого вишу із закінченням навчання і бажаємо успіхів у подальшій професійній діяльності!

Прес-служба ОДУВС

Схожі матеріали