Канадські поліцейські проведуть тренінги з лідерства для колег з Патрульної поліції України (ФОТО)

clock
27.03.2017 06:18

Протягом двох тижнів командири рот та батальйонів патрульної поліції проходитимуть курс з основ лідерства від інструкторів Канадської поліцейської місії.

Інтерактивний курс розроблено експертами, що мають більше 70 років поліцейського досвіду у Канаді та багатьох інших країнах. Програма тренінгу побудована на основі проблемно-орієнтованого підходу до вирішення різноманітних практичних задач, серед яких основи командної роботи, поведінка у стресових ситуаціях, взаємодія з громадою та вирішення конфліктів.

Інструктори курсу Джо МакАлістер та Гарт Патерсон відзначають: «Поліцейські – це майбутні лідери України та одні з найбільш вмотивованих людей, яких нам доводилося зустрічати. Найбільш важливі люди у будь-якій організації – це її керівники. Керівництво Патрульної задає високі стандарти поліцейської діяльності для своїх офіцерів. Для нас велика честь працювати з ними».

«Останні соціологічні опитування щодо довіри населення до правоохоронної системи показують, що українці довіряють поліції більше ніж іншим соціальним інститутам. І рівень цієї довіри зростає. Саме тому ми повинні постійно вдосконалюватись та вивчати кращий світовий досвід, щоб виправдати цю високу довіру. Хочу щиро подякувати нашим канадським колегам, які підтримують Національну поліцію з перших днів її реформування, і продовжують співпрацю з нами щодо навчання наших офіцерів передовим тактикам оперативної роботи», — зауважила заступник Міністра Анастасія Дєєва.

Навчання проходить у рамках Проекту підтримки підготовки поліцейських за сприяння уряду Канади.

Департамент комунікації МВС

Схожі матеріали