КПВВ «Майорськ» на Донеччині оснащений сучасними модулями від ООН (ФОТО)

clock
21.03.2017 09:54

Передача представникам Служби порятунку технічної допомоги для оснащення контрольного пункту в’їзду-виїзду «Майорськ» від Організації Об’єднаних Націй відбувся вчора, 20 березня. Відтепер процедура перетину лінії розмежування стане набагато легшою, адже у разі потреби громадяни зможуть відпочити у сучасних зручних наметах.

Від злагодженої та оперативної роботи контрольних пунктів в’їзду-виїзду залежить швидкість перетину громадянами лінії розмежування, через яку щодня проходять сотні людей. Облаштування пунктів пропуску сучасними модулями зробить процедуру перетину набагато комфортнішою та зручнішою.

Особливо актуальним таке оснащення є для КПВВ «Майорськ» на Донеччині. Адже цей пункт пропуску є одним із найбільш навантажених в області. Відтепер процедура перетину стане набагато легшою. У зручних наметах сучасного зразка, що мають систему обігріву та добре захищають від негоди, громадяни, у разі потреби, зможуть отримати необхідну допомогу і відпочити.

Працівники пункту пропуску та представники Служби порятунку висловили щиру подяку керівництву Організації Об’єднаних Націй за підтримку та плідну співпрацю.

За матеріалами прес-служби ДСНС України

Схожі матеріали