Іноземні радники ознайомилися зі структурою та діяльністю Національної гвардії України (ФОТО)

clock
23.02.2017 12:44

До складу делегації увійшли представники Сполучених Штатів Америки, Великої Британії, Канади, Німеччини та Литовської республіки.

 

Гості відвідали військову частину 3027 НГУ. Члени делегації оглянули зразки сучасної техніки: бойової українського виробництва і для логістичного забезпечення, місця розташування особового складу, медпункт, розплідник службових собак.  

Перший заступник командувача НГУ – начальник штабу генерал-лейтенант Олександр Кривенко презентував гостям стратегію реформування Національної гвардії, труднощі, що виникають, та результати вже проведеної роботи.

«Нами чітко визначені стратегічні цілі та вектор руху. Упевнений, що цей нелегкий шлях ми подолаємо успішно. Втілення в життя цих амбітних цілей нам під силу, але ми будемо дуже вдячні, якщо ви поділитеся досвідом, яким володієте», – звернувся до гостей Олександр Кривенко.

На вогневому рубежі  делегатам продемонстрували навики  практичної стрільби зі стрілецької зброї, гранатометів і бронеавтомобілів різних модифікацій зі штатним озброєнням.

Далі гості вирушають на гвинтокрилі до Міжнародного навчального центру "Старе", щоб оцінити організацію навчального процесу.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали