Гвардійці батальйону «Донбас» отримували та передавали подарунки до Новорічних свят в ООС

clock
01.01.2021 12:12

Юні мешканці Києва привітали нацгвардійців, що виконують завдання в районі проведення ООС, з прийдешніми святами подарунками та солодощами! Натомість самі гвардійці також роздадуть подарунки маленьким українцям у прифронтовій зоні.

Подарункові набори для гвардійців збирали вихованці дитячих садків. Акція відбувалася за сприяння управління освіти Деснянського району Києва та офіцерів цивільно-військового співробітництва ІВЦ Національної гвардії України. У наборах – продукти та солодощі, засоби гігієни та обереги, які діти виготовляли для захисників власноруч. Ці подарунки від юних киян гвардійцям, які виконують бойові завдання у районі ООС, доставили бійці батальйону «Донбас» 15 Слов’янського полку.

«Наше завдання було простим та, водночас, максимально важливим. Для наших хлопців, що продовжують щоденну службу з оборони наших рубежів, ми привезли не просто подарунки. У них – щира та непідробна дитяча любов. Цим виявом уваги у переддень свят діти виявили свою глибоку повагу до наших гвардійців-захисників», - говорить заступник командира БСП «Донбас» капітан Микола Побережний.

Ще одну партію подарунків збирали школярі Ради лідерів учнівського самоврядування та Палацу дитячої та юнацької творчості Солом’янського району Києва. У цих наборах – канцелярське приладдя, засоби гігієни, продукти та солодощі, теплі речі. Ці подарунки до Новорічних свят адресовані дітлахам у прифронтових містах та селах Донецької та Луганської областей. Їх бійці батальйону «Донбас» доставлять у переддень Різдва малозабезпеченим та багатодітним родинам, а також сім’ям, які потрапили у складні життєві умови.

 

Група інформації та комунікації військової частини 3035

Схожі матеріали