До уваги представників ЗМІ!

clock
26.04.2017 07:12

27 квітня у місті Вінниця відбудеться запуск програми «Сусідська варта».

Вінниця – перше в Україні місто, де запускається «Сусідська варта». Для впровадження пілотного проекту місто обрали через масштабну мережу ОСББ: тут їх близько 500, до програми залучаються 14.

У заході братимуть участь Заступник міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції Анастасія Дєєва, Начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, Начальник патрульної поліції Вінниці Редван Усейнов, а також місцеві мешканці, які безпосередньо долучилися до програми, представники патрульної поліції, дільничні офіцери поліції.

Початок заходу: 14:00

Місце проведення: подвір’я мешканців ОСББ за адресою м. Вінниця, вул. Нагірна, 19Р.

Акредитація ЗМІ за посиланням: https://goo.gl/forms/S6Kz37GMXu9h5fV33

Контактний номер телефону: +380 (095) 862 87 25, Михайло Комадовський

Нагадаємо, що «Сусідська варта» – унікальний проект. Це складова моделі Сommunity Policing, яка покликана встановити взаємодію мешканців будинків із поліцією, яка вперше реалізується в Україні. Це комунікація, яка полягає в тому, що члени громад та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків тісно взаємодіють з поліцейськими: повідомляють правоохоронцям про підозрілі ситуації, вчинені правопорушення, ведуть діалог щодо превенції порушень закону. «Сусідська варта» вже більше 30 років працює у Канаді, Сполучених Штатах, а також в Молдові, Естонії та інших країнах.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали