До уваги представників ЗМІ!

clock
08.09.2016 13:46

Запрошуємо вас взяти участь у Міжнародному навчальному семінарі з проблем європейського досвіду функціонування ефективної системи захисту фінансових інтересів держави від шахрайства та економічних злочинів, який організований Європейською Комісією спільно з Департаментом захисту економіки Національної поліції України та Національною академією внутрішніх справ з використанням інструменту міжнародної технічної допомоги TAIEX.

Мета заходу: надання можливості обміну досвідом та практичними напрацюваннями держав-членів ЄС для розробки ефективних систем внутрішнього фінансового контролю та методами протидії і боротьби із шахрайством згідно статті 347 Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

У заході братимуть участь Голова Консультативної Місії ЄС в Україні Кястутіс Ланчінскас, ректор Національної академії внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Володимир Чернєй, інші вітчизняні та іноземні міжнародні експерти.

Захід відбудеться 12-13 вересня 2016 року у «Президент Готелі» за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 12. Початок реєстрації – о 08.30 год.

Контактні телефони для детальної інформації та акредитації: 520-08-46,  066-310-83-84

Національна академія внутрішніх справ України

Схожі матеріали