До Дня спорту у МВС відзначили спортсменів-динамівців (ФОТО, ВІДЕО)

clock
10.09.2016 11:25

Сьогодні, 10 вересня, у Міністерстві внутрішніх справ України відбулась урочиста церемонія відзначення спортсменів-динамівців та  тренерів за результатами XXXI Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

У заході взяли участь міністр внутрішніх справ, голова ФСТ «Динамо» Арсен Аваков, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, перший заступник Голови Комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович, президент НОК України Сергій Бубка, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України, член виконкому НОК Віктор Корж, керівники правоохоронних відомств. 

«Ви з честю повернулися з Олімпійських ігор. Деякі скептики говорять, що Україна повернулася з олімпіади з поразкою, але це не так. Для мене Україна повернулася з перемогою, яку кожен з вас яскраво демонструє», – зазначив Арсен Аваков.

Були присутні майже усі спортсмени-динамівці, які представляли Україну на олімпіаді та отримали високі результати: Сергій Куліш, Ольга Харлан, Аліна Комащук, Дмитро Янчук та інші учасники Ігор.

«Ми хочемо підкреслити ваш труд та подвиг для всієї країни, адже вони роблять для України дуже багато. Я хотів би, аби кожен з вас це знав та розумів», – додав очільник МВС.
Українська команда на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро складалася із 206 атлетів, 102 серед них були членами ФСТ «Динамо». 

«Я хотів би підкреслити, що це дійсно була складна олімпіада, але це ще більше примножує важливість перемог та отриманих результатів. Я вдячний усій системі МВС та особисто Арсену Авакову за те, що вони вкладають ресурси у розвиток та підтримку спорту та спортсменів», – зазначив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.
За весь період діяльності «Динамо» його вихованцями було здобуто 174 олімпійські нагороди, за часи незалежності  – 73,  на останніх олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро – 7 медалей. 

«Динамівці – це наша спортивна еліта. Я хочу ще раз подякувати кожному з вас за те, що у такий непростий час для країни, ви зробили усе можливе для перемоги. Сподіваємося, що динамівський рух завжди буде на тій висоті, де він зараз знаходиться», – підкреслив перший заступник Голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж.


За словами президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, вихованці ФСТ «Динамо» роблять усе, аби прославити Україну.

««Динамо» дуже багато робить для українського спорту, для того, аби ми бачили державний прапор та чули гімн нашої країни», – сказав Сергій Бубка.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали