Делегація Національної гвардії України перебуває з офіційним візитом у Грузії (ФОТО, ВІДЕО)

clock
21.09.2016 09:44

Військова делегація з України, очолювана командувачем НГУ генерал-лейтенантом Юрієм Аллеровим, перебуває з 5-денним візитом в Грузії. Українська сторона вже відвідала Національну гвардію Грузії та зустрілася з начальником генерального штабу Збройних сил Грузії.

Українських гостей зустріли урочистою церемонією на плацу Національної гвардії. Військовий оркестр Збройних сил Грузії зіграв гімни Грузії та України.

Після офіційного прийому відбулася зустріч з очільником Національної гвардії Грузії, бригадним генералом Леваном Гамкрелідзе. Він презентував українським колегам історію Національної гвардії Грузії. Головні теми обговорення – спільна участь Національних гвардій у міжнародних місіях, особливості проведення реформ в таких формуваннях і перспективи подальшої співпраці.

Начальник Генерального штабу Збройних сил Грузії генерал-майор Вахтанг Капанадзе прийняв українську делегацію в Міністерстві оборони. Сторони обговорили процес реформування грузинських збройних сил, подальшу співпрацю та обмін досвідом.

Також делегати відвідали 20-у кадровану бригаду в Телаві.

У рамках візиту делегація з Національної гвардії України ще огляне Бронетанковий навчальний центр командування навчань і військової освіти в Ахалциху, школу гірської підготовки імені Бесика Кутателадзе в Сачхері та школу подготовки сержантів у Коджорі.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали