ДСНС інформує про ситуацію у Авдіївці (ОНОВЛЕНО)

clock
13.03.2017 11:49

У результаті бойових дій 11 березня в Авдіївці пошкоджена високовольтна лінія 110 кВ, що призвело до припинення електропостачання міста, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою та теплопостачанням.

Оперативна інформація станом на 13:00 13 березня.

Бригади піротехніків ДСНС, представники обленерго у супроводі представників ОБСЄ вирушили до місця поривів ліній електропередач для проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Оперативна інформація станом на 7:00 13 березня.

Централізоване електропостачання в Авдіївці відсутнє. Теплопостачання міста здійснюється централізовано за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Створено запас води в міському резервуарі об’ємом 4 тисяч м³. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від шести генераторів ДСНС.

До аварійно відновлювальних робіт від ДСНС залучені 22 особи та 7 одиниць техніки.

12 березня працівники Донбаської паливно-енергетичної компанії провели обстеження високовольтної лінії електропередач і виявили чотири пориви. Вирішується питання щодо відновлення електропостачання за умови безпеки працівників.

Оперативна інформація про ситуацію в Авдіївці за 11 і 12 березня.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Донецькій області

Схожі матеріали